Skip to content

Integration med Supportpal

Integrationen med supportpal gör det möjligt att innan ni svara i samtal så får ni i Supportpal veta vem som ringt. Integrationen finns både i en specialanpassad Microsoft Teams app som vår egen Infinity softphone. – Communicator.

Integration med Supportpal

Integration med Supportpal

Infinity Communicator

Med en enkel förberedd API integration så kan ni ställa in integrationen. Det är så enkelt det kan bli

När du får ett inkommande samtal eller ringer ett utgående samtal till ett nummer som vi kan hitta till en användare inom din Supportpal, kommer det att visas på fliken Ring och du kan klicka på den för att öppna Supportpal User-sidan kopplad till det numret.

Microsoft Teams

Vi har självklart en special anpassad Microsoft Teams app som kan installeras i Microsoft Teams som innehåller allt för att smidigare kunna hantera sin telefoni, koppla samtal, övervaka köer och se en tidslinje för sina samtal. I denna app finns även alla våra integrationer. Du kan enkelt ställa in att Supportpal information direkt vid inkommande samtal i Microsoft Teams med Infracoms Communications CallApp

I Supportpal kan du få en toast i applikationen som letar fram kontakten med nummer och ger dig information utan att du själv behöver söka.

Integration med Supportpal2