Skip to content

WiFi som tjänst

Med tjänsten WiFi som tjänst köper ni en komplett trådlös funktion från InfraCom som en tjänst. Accesspunkter, igångsättning och övervakning är delar där allt ingår i tjänsten och ni betalar ett fast pris per månad.

InfraCom har erfarenhet att installera allt från enstaka accesspunkter till nät med hundratals accesspunkter som samverkar till en komplett miljö.

Tjänsten kan med fördel kombineras med alla eller någon av Fiber, Brandvägg, Switch som tjänst för en komplett lösning för hela kontorsnätverket på ett eller flera kontor. Låt våra experter hjälpa er!

wifi4_3_low

WiFi 6!

InfraComs WiFi som tjänst kommer med den nya standarden WiFi 6. Med tidigare  WiFi-tekniker kunde accesspunkten bara kommunicera med en
klient i taget. Den löste det genom att hela tiden byta vem den kommunicerade med. Med WiFi 6 kan alla kommunicera samtidigt utan att störa varandra. Genom att varje klient kan kommunicera på flera kanaler samtidigt  så får man mindre fördröjningar och bättre flyt i systemet. Detta är extra viktigt vid videosamtal och telefoni. Genom att varje enhet har fler kanaler så minskar också risken för störningar. 

Den teoretiska hastigheten på WiFi 6 (9.6) är dessutom dubbelt så hög som för den tidigare WiFi 5-standarden.

Tjänsten kan köpas i ett standard-utförande som passar lite mindre företag och lokaler och ett premium utförande som är byggt på Ciscos teknik med högsta säkerhetsnivå och Ciscos erkända tillförlitlighet.

Standard
Wi-Fi 6 stöd
Övervakning för ett kontor
Övervakning på flera kontor
Avancerade anpassningar
Fler än 4 Wi-Fi nät (SSID)
Kontakta oss
Populär
Premium
Wi-Fi 6 stöd
Övervakning för ett kontor
Övervakning på flera kontor
Fler än 4 Wi-Fi nät (SSID)
Avancerade anpassningar
Kontakta oss
Premium+
Wi-Fi 6 stöd
Övervakning för ett kontor
Övervakning på 10+ kontor
Fler än 10 Wi-Fi nät (SSID)
Avancerade anpassningar
Kontakta oss

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.   

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.