Skip to content

Microsoft 365 (Office 365)

Vi hjälper er att gå igenom Microsoft 365 licenserna och de val ni kan göra för att optimera er investering i Microsoft 365. Sedan hanterar och förvaltar vi de funktioner som ingår i den licens som passar bäst för er verksamhet.

Microsoft 365 är  basen i vår Arbetsplats som Tjänst. Med Microsoft 365 får du teknik för att hantera och automatisera funktioner, och viktiga funktioner för att skydda organisationens känsliga data. 

Blade001_Area_Heading-VP5_Desktop_1920x720

Advanced Threat Protection

Advanced Threat protection möjliggör säkrare hantering kring filer i Microsoft 365 (Teams, Onedrive, SharePoint) samt länkar i epost.

Multi Factor Authentication (MFA)

Multi Factor Authenication ger möjlighet att säkra upp användarnas inloggning henom att kräva ytterligare ett värde som till exempel SMS-lösenord. Detta gör kontot betydligt säkrare för förlust av lösenord. Det som ingår i vår tjänst är SMS-inloggning vid installation av dator, samt kontorll om inloggning kommer från platser som är omöjliga för användaren att ha rest till inom en viss tidsperiod.

Office 365 Backup

Vår tjänst ger dig möjlighet att snabbt och enkelt återställa förlorade dokument eller filer i SharePoint Online, Teams och OneDrive For Business. Detta möjliggörs av att vår tjänst säkerhetskopierar dina filer och dokument i Office 365 och på så vis skyddar er mot dataförlust oavsett orsak, till exempel filkryptering genom Ransomware. Återställning sker snabbt och enkelt på en webbsida och återställning kan göras av helt konto eller av enskilda filer genom bara en knapptryckning.

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.

Kontorsnätverk som tjänst

InfraCom tar ansvar över ert lokala nätverk och ser till att det fungerar optimalt och säkert. Vi övervakar lösningen och ser till att den alltid är anpassad för er verksamhet. Med våra övervakningsverktyg kan vi hitta och åtgärda eventuella fel redan innan de påverkar er organisation!

 

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.