Skip to content

Befintlig fysisk växel?

Har du en Avaya, Aastra (Mitel), Panasonic, LG eller någon annan fast fysisk växel? InfraCom har hanterat många olika växeltyper och förstår behovet av att ibland kunna använda befintlig växel eller delar av den befintliga infrastrukturen. InfraCom hjälper dig att hitta den lösningen som är rätt för dig även om det är att behålla nuvarande fysiska växel med en gateway från InfraCom för att översätta till dagens telefoni. InfraCom är vana vid hybridlösningar där ni sakta kan fasas in i nya moderna lösningar men vi gör det på ett sätt så att ni inte slänger bort den investeringen ni gjort i er fysiska växel. 

fibre_4_3_low

ISDN via (S)IP

Har ert företag en ISDN-växel som ansluts till telenätet via ISDN -duo eller multi?
Då passar tjänsten InfraCom ISDN via (S)IP er, ni framtidssäkrar er växel och sänker era fasta och rörliga kostnader.

InfraCom har tagit fram en ISDN gateway som ersätter ISDN-duo / multi och ansluter växeln direkt till det fasta telenätet.
Denna gateway konverterar SIP till ISDN och gör så att ni kan fortsätta använda er växel till lägre kostnader. Ni behöver inte investera ytterligare i er hårdvara för att uppnå kompatibilitet, utan detta sköter vår utrustning. Vi lämnar funktionsgaranti på alla växelsystem.

Befintligt DECT System?

Har du befintliga DECT system där du redan investerat i trådlösa telefoner. Kontakta oss för att få en analys om hur ni kan använda era befintliga DECT-system men ändå låta era användare få morgondagens lösning. Alla användare ser era DECT-telefoner och om de är i samtal eller inte. 

I en hybrid lösning från InfraCom så nyttjar vi den nyaste tekniken och integrerar ihop er befintliga infrastruktur med framtidens molntjänst.

För Internationella företag

Med InfraCom kan du ha internationella nummer för alla länder via samma leverantör i ett och samma avtal.

Vi kan erbjuda telefonnummer i över 60 länder och erbjuder lokal telefoni med bl.a. 112 som registrerad operatör.

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till Infinity där möjligheterna är oändliga. Nu är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi erbjuder alla funktioner som du kan behöva.

Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver.

Arbetsplats som tjänst

Infracom kan hjälpa er med hela er arbetsplats och se till att telefonin på era arbetsplatser fungerar smärtfritt tillsammans med Microsoft 365-applikationerna

Vår support svarar effektivt på frågor från era anställda!