Skip to content

SIP-Trunk

InfraCom har levererat SIP-trunkar i 20 år till 1000-tals kunder och är experter på säkerhet och telefoniVi är vana att leverera SIP-trunkar till kunder med tusentals användare som jobbar inom vitt skilda branscher.

InfraComs SIP-trunk passar kunder med en egen växel eller ett eget specialanpassat telefonisystem som de endast vill koppla nummer och kanaler till. Vi erbjuder en redundant SIP-trunk som produceras i två olika geografiska datacenter för maximal tillgänglighet. 

Med stöd för olika säkerhetslösningar som TLS och SRTP ser vi till att inte kompromissa med säkerheten. Vi kan även leverera dedikerade fiberlösningar eller sätta upp lösningen med VPN-tunnlar. 

switch4_3low

SIP-Trunk med nummer i utlandet

Behöver ni nummer i Spanien? Eller kanske Tyskland?
Vi har inte bara nummer i ett 60 tal länder, vi är registrerade operatörer i flertalet länder med full lokal nummerhantering och terminering. Det innebär att vi följer alla de lokala regler som finns som t.ex. att leverera nödsamtal via 112 i landet.
 

BYOC  – Bring Your Own Carrier

Vi har tagit fram ett koncept som vi kallar Bring Your Own Carrier, BYOC. Det passar kunden med ett långt kontrakt med befintlig operatör eller ett kontor i något land där det inte är aktuellt att byta operatör. Med BYOC kan vi koppla våra telefonitjänster, t.ex. Infinity Molnvaxel, via en SIP-trunk från den operatören till oss.

Det innebär att ni kan använda oss som tjänsteleverantör för all telefoni även om ni för vissa nummer/länder inte kan eller vill byta operatör. SIP-trunkskopplingen vi erbjuder för BYOC har självklart redundans med två olika geografiska datacenter samt krypterad med TLS/SRTP.

För Internationella företag

Med InfraCom kan du ha internationella nummer för alla länder via samma leverantör i ett och samma avtal.

Vi kan erbjuda telefonnummer i över 60 länder och erbjuder lokal telefoni med bl.a. 112 som registrerad operatör.

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till Infinity där möjligheterna är oändliga. Nu är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi erbjuder alla funktioner som du kan behöva.

Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver.

Arbetsplats som tjänst

Infracom kan hjälpa er med hela er arbetsplats och se till att telefonin på era arbetsplatser fungerar smärtfritt tillsammans med Microsoft 365-applikationerna

Vår support svarar effektivt på frågor från era anställda!