Skip to content

Telefoni som fungerar likadant över landsgränserna

InfraCom kan erbjuda enhetlig telefoni över gränserna. Med en verksamhet i flera länder blir det nu lätt hålla ihop telefonin. Samma leverantör och samma kontaktyta i alla länder.

InfraCom är registrerad operatör i flertalet länder och har därmed lokal terminering som t.ex. nödsamtal 112 i dessa länder. Ni som kund kan känna er trygg genom att InfraCom följer alla lagar och förordningar som gäller i det specifika landet. Exempel på länder som InfraCom Communications är registrerad operatör i: Danmark, Norge, England, Holland, Belgien, Tyskland, Portugal, UK.

InfraCom är dessutom virtuell operatör i över 60 länder och erbjuder därmed helhetslösningar för kommunikation över gränserna i alla dessa länder.

Du behöver inte bekymra dig om de lagar och förordningar som gäller i varje enskilt land. InfraCom är experter på detta och guidar dig rätt i djungeln av operatörer och regler. Hur ska man till exempel hantera 112 i olika länder? Vi är experter och vet vad som gäller.

Telefony

Havi går i bräschen för landsöverskridande telefonilösning via Teams

Fram till hösten 2020 hade Havi en väldigt gammal växellösning för telefoni som var kopplat till bland annat Italiens analoga telenät, vilket gav dem höga telefonikostnader. Dessutom hade de flertalet leverantörer inblandade för att sköta driften.

Havi har nu lanserat InfraComs Infinity med Teams med InfraCom som operatör i Spanien, Italien, Polen, Tjeckien, Slovakien, Holland, Norge.
Infracom producerar växeltjänster och nummer tjänster för fler än 700 av Havis medarbetare i dessa länder.

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till Infinity där möjligheterna är oändliga. Nu är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi erbjuder alla funktioner som du kan behöva.

Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver.

Microsoft Teams + Infinity = Sant

Infinity Teams med våra Teams-appar
ger telefonisamarbete en helt ny innebörd. Infracom
erbjuder den unika funktionen Samtalsresan.

Med Samtalsresan påkopplad
ser du i realtid hur samtalet kopplas genom organisationen!

Arbetsplats som tjänst

Infracom kan hjälpa er med hela er arbetsplats och se till att telefonin på era arbetsplatser fungerar smärtfritt.

Vi erbjuder ett helhetskoncept med ansvar för hela er IT miljö inklusive god säkerhet och Microsoft 365.