Skip to content

Infracoms virtualiserade serverlösning

Med Infracoms virtualiserade servermiljö får du en skräddarsydd lösning där kapital- och driftskostnaderna kan sänkas med så mycket som 50 procent. Du får en skräddarsydd lösning med redundans och skalbarhet där du enkelt lägger till de resurser företaget behöver. Exempelvis processorkraft, RAM-minne, hårddiskutrymme och IP-adresser.

InfraCom är ISO27001-certifierade vilket innebär att vi säkerställer att inköp, leveranser, drift och support dokumenteras och återkopplas till kunden. Det skapar en trygghet både för oss som leverantör och för våra kunder att allt är spårbart, säkert och blir rätt från början.

Molnetjanster-4-3

Datacenter i toppklass

Vi har tagit hänsyn till alla relevanta faktorer när vi har byggt upp våra datacenter på olika geografiska platser så att ni inte behöver bekymra er över det. Placering, kraftförsörjning, klimat, konnektivitet, brandsäkerhet, intrångssäkerhet, övervakning och allt annat som noggrant behöver analyseras när datahallar byggs. Vi har byggt datacenter sen 1999 och med oss kan ni känna er trygga att vilken variant av server ni än väljer kommer den befinna sig i datacenter som är i toppklass. 

Virtuell Server

Infracoms virtuella servrar delar resurser med andra servrar i en större pool och är baserad på VMware. En virtuell servers prestanda skräddarsys med följande parametrar: vCPU, vRam och vDisk.

Dedikerad Server

Dedikerad server innebär en helt egen fysisk server och serverns prestanda sätter begränsningarna för CPU, minne och lagring.

Co-location av Server

Vid Co-location ansvarar Infracom för att kundens utrustning har tillgång till ström, kyla och förbindelse enligt offert. Vi har skalskydd och passersystem samt låsta rackskåp dit kunden har egen nyckel för tillgång när det behövs.

Trygga driften

Låt InfraCom patcha, övervaka och ta backup på era servrar så att ni får en säker miljö utan obehagliga driftsstopp.

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar!

Kontorsnätverk som tjänst

InfraCom tar ansvar över ert lokala nätverk och ser till att det fungerar optimalt och säkert. Vi övervakar lösningen och ser till att den alltid är anpassad för er verksamhet. Med våra övervakningsverktyg kan vi hitta och åtgärda eventuella fel redan innan de påverkar er organisation!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.