Skip to content

Mötesteknik

Vi har hand om hela processen från konceptframtagning till installation med service och support.

Vi på Infracom Connect arbetar med de mest kända och beprövade produkterna på marknaden. Vi är certifierade inom många av våra produkter som bland annat Crestron och Neets. Vi har etablerade samarbetsavtal som specificerar våra krav mot leverantörerna som i sin tur gynnar våra kunder då vi kravställer på ett sådant sätt som kvalitetsstämplar våra leveranser. Vi har en egen organisation inom våra leveranser för mötesteknik för konceptframtagningar, installationer, service, support och servicedesk med utbildad och engagerad personal.

meeting_orginal
Boka en demo

Videokonferenslösningar

Vi tycker verkligen digitala möten är fantastiska, med rätt utrustning vill säga. Vi menar att digitala möten ska vara lika friktionsfritt som att gå in ett vanligt rum, med skillnaden att människor på ett ögonblick kan transporteras mellan städer, länder och kontinenter.

Vi erbjuder marknadens bästa och mest moderna hårdvaror med stöd för marknadens alla olika mjukvaror som finns och inte minst med stöd för BYOD. Vi kan sedan integrera mot olika tjänster för smidig hantering med exempelvis kalenderintegration.

Boka en demo

Digital skyltning

Vill du nå ut med information till samtliga av era medarbetare? Vill du få ut information till era besökare? Vill du visa era mest populära varor i butiken? 

Få hjälp med digital skyltning av oss!

Oavsett hur eller var ni vill nå ut med information kan vi hjälpa till. Vi erbjuder system med hårdvaror för konferensrum, entréer, och butiker. Vi har ett brett utbud från mindre till de största skärmarna på marknaden, innehållande olika alternativ från professionella skärmar till large display med LED. 

Boka en demo

Besökshanteringssystem

Är du osäker på vem som befinner sig i dina lokaler? Vet ditt företag och gäster hur de ska agera vid exempelvis brandlarm? Saknar ditt företag en bra lösning för att hantera era besökare?

Vi hjälper dig att få kontroll på antal besök, besökare, utrymmen för möten, parkeringstillstånd samt historik över besökarna. Håll koll på besökare under dagen och anpassa dina meddelanden. 

Integrera mot Microsoft Exchange Server, Office 365, Microsoft Outlook, Microsoft server, Active Directory och Google.

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.   

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar! 

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.