Skip to content

InfraCom – din digitala helhetsleverantör

Vi är över 400 anställda på mer än 20 kontor i hela Sverige.

InfraCom är en helhetsleverantör som hjälper företag och organisationer med alla digitala utmaningar. Vi har ett komplett erbjudande som hänger ihop hos en och samma leverantör, vilket gör det enkelt för våra kunder att få den hjälp de behöver. Våra tjänster omfattar kontorslösningar, molntjänster, fiber/internet, applikationer, dokument, mötesrum och kommunikation.

Våra konsulter och rådgivare ser till att du som kund inte bara får tillgång till teknisk kompetens i toppklass, utan även IT- konsulter med hög social förmåga, en proaktiv inställning och en stor lyhördhet för just era behov.

infracom about us

Det som förenar oss på infraCom är vår fokuserade entreprenöriella anda och förmåga att skräddarsy lösningar för varje kunds unika behov. Tekniska lösningar för kontor är starkt sammankopplade med varandra och till sist flyter allt ihop, vilket kräver en rådgivare som förstår helheten och som kan hjälpa till att navigera i en värld som snabbt förändras.

InfraCom är tillräckligt stora för att du ska kunna känna dig trygg med vad vi levererar men tillräckligt små för att du ska veta att vi bryr oss om just din verksamhet och dina digitala utmaningar.

InfraCom ett bolag med många ansikten

InfraCom består av många olika dotterbolag som arbetar tillsammans. InfraCom låter innovationen finnas kvar i bolagen men låter kunderna få ta del av helheten.Vi har en djup samverkan och ofta fusioneras bolagen när det ger mervärde till kunder och InfraCom. Nedan listar vi ett antal av de bolagen som ingår i InfraCom familjen.

51

InfraCom Communications AB

Tillhandahåller tjänster såsom teleoperatör med inriktning på molntelefoni och Microsoft Teams-telefoni. (tidigare Weblink, Cellip, Advoco, Datatal)

InfraCom Managed Services

Tillhandahåller tjänster inom IT-drift, datahallar och internetaccesser, arbetsplats som tjänst (tidigare PIN Sweden, Öretel, Netono, InfraCom Cloud och HDW Data)

Infracom Connect

150+ anställda som fokuserar på kunden från 10+ olika regionala kontor med fokus på IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni. 

InfraCom Systech

De senaste 10 åren har SysTech specialiserat sig på större åtaganden inom offentlig sektor. Från leveranscenter i Nässjö sampaketeras Arbetsplats som tjänst med kunders förutbestämda hårdvara.

Quality of Service

Vi lever mitt i dagens IT-verklighet med krav på integration av en stor mängd olika tjänster och produkter som hela tiden förändras. Vi fokuserar på att ge företagen en enkel arbetsplats som tjänst med rätt support

Trust-IT

Trygg och stabil IT-partner med över 20 år i branschen. Vi anstränger oss för att ligga i framkant vad gäller proaktiv, säker och stabil IT-drift. 

Internet.se

Som ett av Sveriges driftsäkraste webbhotell erbjuds stabila lösningar som passar varje enskilt företag.