Skip to content

Hårdvara som tjänst

InfraCom Systech är din pålitliga partner som kombinerar teknisk expertis, branschledande lösningar och en dedikation till att överträffa dina förväntningar. Vi är ledande inom leverans, reparation och hantering av hårdvara.

Vi har etablerade partnerskap med de mest pålitliga leverantörerna i branschen, vilket ger tillgång till den senaste tekniken och innovativa produkterna.

can-my-mac-run-macos-ventura-100928772-large

Om något går sönder? Inga problem!

När det gäller reparationer har InfraCom Systech ett team av erfarna tekniker som är specialiserade på att diagnostisera och lösa en mängd olika hårdvaruproblem. Vi förstår att en trasig enhet kan orsaka avbrott och påverka din verksamhet, och därför prioriterar vi snabba och effektiva reparationer. Med vår expertis och tillgång till reservdelar av högsta kvalitet kan du vara trygg i vetskapen om att din utrustning kommer att återställas till full funktionalitet så snart som möjligt.

Unikt behov, unik lösning

Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar och en personlig service. Vårt dedikerade team av experter är alltid tillgängligt för att svara på dina frågor, ge råd och stödja dig genom hela processen.

Kundcase

Tillsammans med Macsupport har vi vunnit upphandling för Höglandsförbundet och kommer nu ingå i ett aktivt partnerskap med målet att bidra till effektiva processer och rutiner för livscykelhantering.

Höglandsförbundet är ett kommunalförbund för medlemskommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda.

– Vi är naturligtvis jättestolta för att ha vunnit och att vi tillsammans levererat det bästa anbudet! Värdet på detta avtal uppskattas till 60 miljoner kronor, säger Richard Ritheim, försäljningschef på InfraCom Systech.

– Under den kommande fyraårsperioden kommer vi också att utveckla det digitaliserade arbetsflödet med ordrar och bekräftelser, vilket kommer att bidra till ökad effektivisering och leveranssäkerhet, säger Mattias Stennert, teknikchef på InfraCom Systech.

gruppbild_5-scaled

Server som tjänst

Varje applikationhar sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan
vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.   

Kontorsnätverk som tjänst

InfraCom tar ansvar över ert lokala nätverk och ser till att det fungerar optimalt och säkert. Vi övervakar lösningen och ser till att den alltid är anpassad för er verksamhet. Med våra övervakningsverktyg kan vi hitta och åtgärda eventuella fel redan innan de påverkar er organisation!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation
där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.