Skip to content

Switch som tjänst

I tjänsten ingår allt som krävs för en säker och stabil lösning till ett fast pris per switch och månad, med hårdvara från marknadsledande leverantörer, dimensionerad efter ert behov.

Tjänsten innehåller drift, övervakning service och underhåll. Hela lösningen dokumenteras kontinuerligt för att lätt kunna genomföra felsökning vid eventuella problem eller störningar. Switchen kan levereras med eller utan Power over Ethernet (PoE) vilket innebär att exempelvis trådlösa accesspunkter kan drivas utan extra strömförsörjning.

switch4_3low

Välj det som passar er

Tjänsten kan beställas i standard- eller premiumutförande. Premiumtjänsten ger er det lilla extra där vi garanterar Ciscoprodukter med en säkerhet som endast Cisco kan garantera.

Switchen har stöd för en mängd olika funktioner och är utformad för att sitta i ett företagsnätverk. Detta innebär att det blir ett kostnadseffektivt och modernt nätverk som uppfyller högt ställda krav på säkerhet och tillgänglighet. Vi tar ansvar för drift, övervakning, service och underhåll.

Switch som tjänst

Standard
Switch med basfunktionalitet
Integrerad säkerhetslösning mellan Switch, Trådlöst och Brandvägg
Kontakta oss
Populär
Premium
Switch med basfunktionalitet
Integrerad säkerhetslösning mellan Switch, Trådlöst och Brandvägg
Kontakta oss

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.   

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.