Skip to content

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver, antingen körs tjänsterna i molnet eller från våra serverhallar i Göteborg, Malmö eller Stockholm.

Vi är alltid nära er som kund och har en tät dialog för att förstå era behov och ge förslag på lösningar som håller i längden.

server_4_3_low
Virtualisering

Med applikations- och serverdrift i vårt DNA

På InfraCom har vi lång erfarenhet av att leverera hosting, VPS och datacenterdrift till våra kunder. Vi driver egna datacenter samtidigt som vi arbetar med globala molnplattformar, tack vare det kan vi nyttja det bästa från båda och erbjuda det som passar varje enskild kund bäst.
InfraCom Managed Service Göteborgs verksamhet har ISO27001 certifierat sitt tjänsteområde nätverk och serverhallsdrift. Det skapar en trygghet både för oss som leverantör och för våra kunder att allt är spårbart, säkert och blir rätt från början. Våra datacenter är designade för att undvika ”single point of failure”, det innebär att vi har redundant kraft, kyla och nät för en säker och pålitlig leverans. InfraComs datacenter är utspridda i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Infracoms virtualiserade serverlösning

Med Infracoms virtualiserade servermiljö får du en skräddarsydd lösning där kapital- och driftskostnaderna kan sänkas med så mycket som 50 procent. Du får en skräddarsydd lösning med redundans och skalbarhet där du enkelt lägger till de resurser företaget behöver. Exempelvis processorkraft, RAM-minne, hårddiskutrymme och IP-adresser.

InfraCom är ISO27001-certifierade vilket innebär att vi säkerställer att inköp, leveranser, drift och support dokumenteras och återkopplas till kunden. Det skapar en trygghet både för oss som leverantör och för våra kunder att allt är spårbart, säkert och blir rätt från början.

Molnetjänster

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar! 

Kontorsnätverk som tjänst

InfraCom tar ansvar över ert lokala nätverk och ser till att det fungerar optimalt och säkert. Vi övervakar lösningen och ser till att den alltid är anpassad för er verksamhet. Med våra övervakningsverktyg kan vi hitta och åtgärda eventuella fel redan innan de påverkar er organisation!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.