Skip to content

Fiber som tjänst

Affärskritisk kommunikation kräver redundanta lösningar och dedikerad överföringskapacitet. InfraComs leverans sker därför i huvudsak genom fiber. Där det finns tekniska begränsningar kan alternativa lösningar som exempelvis radiolänk användas.

Vi kopplar upp alla typer av enheter, från 10Gbit fiber till 5G anslutning. Oavsett vilken anslutning så kan vi koppla dem till internet eller i ett privat nätverk för dig.

Vi har direkt länkar till Microsoft Azure, Google och Amazon AWS.

fibre_4_3_low

Sov gott om natten med 4G/5G backuplänk – rekommenderas!

Affärskritiska internetaccesser kan behöva redundans. Även om driftsäkerheten är mycket hög kan olyckan vara framme i form av det som inte kan byggas bort, t.ex. en avgrävd kabel, brand, åska, översvämning, elavbrott etc.

Att företaget tappar vägen till Internet stör förmågan att fortsätta arbeta och producera vilket ofta leder till tappade intäkter. InfraCom är Sveriges fjärde största fastnätsoperatör och kan komplettera fibern med en 4G/5G-access som automatiskt tar över om den ordinarie förbindelsen får problem. Vår utrustning sätts framför er brandvägg och ni behåller er fasta IP-adress vare sig trafiken går över Internet eller 4G/5G nätet så att allt kan fungera som vanligt.

Telefoni och Internet från InfraCom

För dig som har telefoni från InfraCom är vår fiberlösning extra bra. Fibern ger en säkrare kommunikation genom att all telefoni går via svartfiber direkt till våra telefonidatacenter. Ingen telefoni går över Internet!  InfraCom kan garantera och övervaka så att telefonitrafiken alltid går optimal väg med tillräcklig bandbredd.

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.   

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.