Skip to content

Dokument som tjänst

En kopiator för företag är inte längre bara en kopieringsmaskin. Det är en central multifunktionsenhet för såväl utskrifter, scanning som OCR- tolkning. Du kan på ett säkert vis skriva ut via din mobila enhet eller scanna till molnet med hjälp av en tagg, samt lagra och distribuera dina dokument. 

Våra tjänster digitaliserar dina flöden av dokument och underlättar återsökning, allt från enkla avtalsflöden med påminnelser, till full hantering av attest och digitala flöden av fakturor.

Dokument som tjänst
Boka en demo

Skriv ut och scanna säkert i molnet

Få tänker på att företagets skrivare är en stor säkerhetsrisk. Utskrifter som hamnar i fel händer är en vanlig säkerhetsrisk och kan resultera i höga kostnader. 

Med hjälp av en tagg eller PIN-kod kan du identifiera dig vid enheten och säkert hämta dina utskrifter från din kö, scanna till dig själv eller till molnet.

Vi erbjuder flera helt molnbaserade lösningar så du undviker krångliga serverinstallationer. 

Boka en demo

Elektronisk fakturahantering med smart automatik

Majoriteten av alla svenska små- och medelstora företag hanterar fortfarande fakturor manuellt, vilket kan vara väldigt resurskrävande.

Med vår fakturahantering och tolkningstjänst sköter du kontering och attest av såväl stora som små fakturavolymer, snabbt och enkelt. Du effektiviserar handläggningen av fakturorna, förkortar ledtiderna, minimerar försenade betalningar – och får full kontroll.

Boka en demo

Flexibel, molnbaserad avtalshantering

Avtalshantering är bra för alla. Lösningen är flexibel och skalbar vilket gör att den passar alla typer av företag – stora som små.

Du bestämmer själv vilka som ska ha tillgång till tjänsten och med vilka behörigheter. Avtal registreras och lagras i tjänsten och påminner när det är dags att säga upp, förlänga eller omförhandla. Eftersom det är en molntjänst kan du självklart komma åt den oavsett om du är på kontoret eller på språng.

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.