Skip to content

Kontorsnätverk som tjänst

InfraCom tar ansvar över ert lokala nätverk och ser till att det fungerar optimalt och säkert. InfraCom övervakar lösningen och kan hitta och åtgärda fel innan ni upptäcker fel.

Kombinerar ni lösningen med fiber från InfraCom så får ni en helhet där vi tar ansvar för hela kedjan och hjälper er med hela infrastrukturen. Lösningen är framtagen för att fungera med InfraComs telefoni där alla delar är optimerade för telefonin och den realtidskommunikation som krävs.

Smart-Telefoni

Fiber som tjänst

Infracom levererar Internetaccesser och punkt-till-punkt förbindelser till företag och organisationer med krav på hög driftsäkerhet och hög överföringskapacitet.

Affärskritisk kommunikation kräver redundanta lösningar och dedikerad överföringskapacitet.

Brandvägg som tjänst

Med tjänsten Brandvägg som tjänst köper ni en komplett säkerhetsfunktion från InfraCom. Er information skyddas med senaste tekniken för cyber säkerhet och certifierade tekniker tillser att erat nätverk är skyddat mot både interna och externa hot.

WiFi som tjänst

Med tjänsten WiFi som tjänst köper ni en komplett trådlös funktion från InfraCom. Accesspunkter, igångsättning och övervakning är delar som ingår i tjänsten och ni betalar ett fast pris per månad. InfraCom har erfarenhet att installera mindre men även större system där hundratals access punkter samverkar till en komplett miljö.

Switch som tjänst

I tjänsten ingår allt som krävs för en säker och stabil lösning till ett fast pris per switch och månad, med hårdvara från marknadsledande leverantörer, dimensionerad efter era behov.

Tjänsten innehåller drift och övervakning. Hela lösningen dokumenteras kontinuerligt för att lätt kunna genomföra felsökning vid eventuella problem eller störningar. 

Vi finns där du finns!

InfraCom finns där du finns, vi har över 20 lokala kontor och utökar vår närvaro hela tiden. Vi hjälper dig på plats när det behövs! Med över 400 medarbetare som alltid finns nära tillhands är vi det stora företaget med det lilla företagets engagemang.

Server som tjänst

Varje applikation har sina egna krav. Vissa behöver hög serverprestanda, stort lagringsutrymme och andra är mer beroende av snabb och effektiv bandbredd. Oavsett era krav kan vi se till att er IT-miljö får allt det den behöver. Allt körs i våra säkerhetsklassade svenska datacenter.

Arbetsplats som tjänst

InfraCom tar ansvar för arbetsplatserna och ser till att de fungerar som de ska för just er verksamhet. Ett åtagande där on- och offboaring av anställda går enkelt och snabbt när alla följer samma koncept. Supporten svarar på frågor från era anställda och ser till att allt fungerar!

Infinity molnväxeln med oändliga möjligheter

Välkommen till en ny värld inom kommunikation där möjligheterna är oändliga. Med Infinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi inkluderar alla fina funktioner som standard. Ring med teams. mobilen eller via datorn! En växel med allt du behöver för effektiv och smart telefoni.