Tele: 010-5501515
Infinity2021-11-26T16:11:35+01:00

Infinity är en molnväxel med oändliga möjligheter – Smart, stabil och användarvänlig

Välkommen till en ny värld inom telefonsystem där möjligheterna är oändliga. Med InFinity är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi har uppgraderat vår befintliga plattform och inkluderat alla funktioner som standard och i obegränsat antal. Men vi har behållt det låga priset!

Anpassa Infinity efter dina behov

Välj antal samtalsgrupper, IVR:er, terminaler mm. enligt eget behov. Skapa egna grupper, lägg till/ta bort medlemmar via den användarvänliga webportalen. Ändra i grupper, typ av grupper samt antal grupper hur ofta du vill och när du vill utan att det tillkommer några kostnader.

Med Infinity väljer du själv att anpassa telefonsystemet efter företagets aktuella behov

Betala per användare

Varje användare som vi lägger in i InFinity kostar lika mycket. Det gäller oavsett om det är en fast IP-telefon, trådlös telefon, softphone eller mobil. Tillkommer gör mobilabonnemang när man väljer Unified MEX. Varje användare kan nyttja oändligt antal enheter. Det kan vara fast IP-telefon, mobiltelefon, trådlös telefon och softphone eller flera av samma sort.

Enheterna betalar du för separat och kan välja mellan en rad olika märken. Varje användare får vår desktopapplikation Communicator som laddas ner och installeras på valfri dator. När du är inloggad på din Communicator kan du styra dina samtal och har full koll på din telefoni. Kostnad för hårdvara tillkommer.

Välj framtiden och lägg er telefoni i molnet!

Lär dig mer om Infinity

Kundcase – Infinity

Till toppen