Är du vår nya Key Account Manager?

Öretel söker nu två Key Account Managers till vårt team i Malmö. Är du en utmärkt relationsskapare och försäljare med starkt driv? Då har vi jobbet för dig! Skicka din ansökan till jobb@oretel.se

Vem vi söker

Öretel söker nu en företagssäljare som vill utveckla vår verksamhet mot nya framgångar. Vi söker dig som har några års säljerfarenhet. Gärna från B2B och tjänsteförsäljning, alternativt från detaljhandel.

Vi tror att du har erfarenhet som fältsäljare men vill utvecklas i din roll. Eller så jobbar du som säljare i detaljhandel och är redo för nästa steg.

Det är din attityd och drivkraft som är avgörande snarare än din bakgrund.

Detta är ett tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att skapa goda relationer och utveckla kunder. Ta chansen att arbeta i ett av regionens mest expansiva företag inom IT/Telekom.

Om Öretel

Öretel är ett företag i segmentet IT, teknik och telefoni. Vi hjälper företag och fastighetsägare med lösningar inom telefoni och bredband via fiber. Tack vara vår lokala kännedom kan vi hålla en väldigt hög servicenivå i alla led.

Öretel är etablerat i Malmö sedan 17 år tillbaka. Idag är vi även en del av koncernen Infracom Group (publ) – en ledande aktör inom IT-infrastruktur som börsnoterades i januari 2018.

Öretel står inför en mycket spännande framtid. Med en stark lokal förankring och en stor koncern i ryggen kommer vi att satsa offensivt på tillväxt och försäljning – och tillsammans bygga ett företag i världsklass.

Rollen som Account Manager

I din roll som Account Manager kommer du:

  • att erbjuda högkapacitetsbredband och telekommunikation till företag i Öresundsregionen
  • att bearbeta både nya och befintliga kunder genom uppsökande försäljning
  • att driva din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, möte och offerthantering till uppföljning av affärer och utveckling av dina kundrelationer
  • att skräddarsy lösningar för dina kunder. Du erbjuder hela ÖreTels produkt- och tjänsteportfölj och arbetar främst mot SME-segmentet
  • att skapa långa och framgångsrika relationer med våra kunder

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du är duktig på att få fram ditt budskap och skapa förtroende hos våra under. För att lyckas i rollen så behöver du ha en hög drivkraft och tycka det är roligt att sälja och bygga relationer.

Vi ser gärna att du har god förståelse för IT/Teknik/Telefoni, och på så vis kan sätta dig in i våra kunders behov. Vi förväntar oss att du ger järnet som säljare och i gengäld kommer vi att investera i din utveckling. The sky is the limit.

B körkort är ett krav. Samt goda språkfärdigheter (tal och skrift) i svenska och engelska.

Vad vi erbjuder

  • en kvalificerad tjänst inom försäljning och IT/Telekom
  • att få arbeta med branschen bästa produktutbud
  • ett fritt arbete med mycket kundkontakt och eget ansvar
  • att arbeta i ett av Öresund-regionens mest expansiva företag
  • en spännande framtid och massor av möjligheter i en expansiv koncern

Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Ansökan: Skicka din ansökan till jobb@oretel.se och titulera mejlet “Key Account Manager”.
Sista ansökningsdatum: 20 januari 2018

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Detta inlägg publicerades först här: oretel.se/ar-du-var-nya-key-account-manager