Processor, med säte i Spånga, Stockholm, har nyligen bytt ut sin gamla stationära telefonväxel till vår molnbaserade telefonitjänst Weblink InFinity.

I den nya lösningen får Processor större mobilitet och överblick kring telefonin med hjälp av integrerade mobiler direkt i växeln, samt mjukvarubaserade telefoner i sina datorer, s k softphones.
– Den stora fördelen är mobiliteten, säger Per Ejefors, som är VD på Processor.
– Vi jobbar med värmeväxlare för industrin och har kunder och leverantörer från ett flertal länder. Nu kan vi svara på support och -säljgruppen även när vi inte är på kontoret. Utomlands använder vi softphonen i mobilen och när vi är i Asien blir det också betydligt billigare än förut med Weblinks softphone-lösning. Weblink InFinity är också lätt för oss att administrera, som till exempel att ändra meddelanden och öppettider till julhelg. Sammantaget är vi mycket nöjda!

Vi tackar ödmjukast för förtroendet ifrån Processor och ser fram emot vårt samarbete!

Fakta om Processor:
Processor AB är ett ingenjörs- och agenturföretag som under 40 år har levererat utrustning för bl.a. industriell och kommersiell kyla, värmeväxling och vätskefiltrering. I samarbete med sina leverantörer och kunder har Processor utvecklats till ett starkt och kunskapsrikt företag inom dessa områden.

För mer information, besök https://processor.se/