Teamstelefoni

Hela din växel som appar i Microsoft Teams

Microsoft Teams har för många företag blivit det naturliga valet för samarbete, kommunikation och dokumenthantering.
InfraCom kan addera ytterligare en dimension i Teams genom att applicera telefoni i verktyget.

Vi kan med gott samvete säga att vi kan det där med telefoni i Teams! Infracom är:

 • InfraCom är flera gånger utsedd till årets voiceparter av Microsoft
 • InfraCom var en av 8 globala direct routing partner till Microsoft när Microsoft Teams telefoni lanserades.
 • InfraCom är guldpartner till Microsoft
 • I vår support svarar Microsoft-certifierade tekniker på alla dina frågor.

Hela företagsväxeln i Teams

Hela företagsväxeln realiseras som direkt i Microsoft Teams. Vår molnväxel Infinity byter skepnad och blir Infinity 365 och blir till appar i Teams. Det betyder att ingen användare behöver lära sig något nytt – allt är redan tillgängligt via Teams i välkända gränssnitt. Självklart finns alla dina vanliga funktioner såsom grupper och telefonköer med, som nu blir enkla att överblicka och använda.

Företagets hela telefonbok finns nu i Teams, och även externa kontakter som tex underkonsulter eller städfirman, enkelt att nå för alla i företaget.

Integrera med dina affärs- eller supportsystem

Med växeln i Teams kan vi även integrera dina support- eller affärssystem såsom SAP, Zendesk, Supportpal med flera så att kundkortet kopplas till telefonnumret och öppnas när kunden ringer.

Passar extra bra för internationella företag

Många större och internationella företag använder nu InfraCom som operatör för telefonin i Microsoft Teams. De samlar all kommunikation i en och samma plattform, med alla de fördelar som det innebär!

De kan använda samma plattform och slipper därmed ha olika operatörer och olika avtal i olika länder. De får en kontakt, ett avtal och det blir enklare att felsöka i händelse av fel. Dessutom blir det billigare eftersom samtal över landsgränser blir lokala.

InfraCom kan leverera telefonnummer i över 60 länder!

Vårt populära webinarium i repris! Allt du behöver veta om telefoni i Microsoft Teams

Vi repeterar vårt populära webinarium! I det här webinaret får du ta del av vad Teamstelefoni är och hur det fungerar att ringa externa samtal med Teams samt hur Teamstelefoni kan driva fram nya arbetssätt som ökar produktiviteten i din organisation. Vi berättar så att du förstår, och ger tips och tricks som du kan använda direkt!

Anmäl dig

Havi går i bräschen för landsöverskridande telefonilösning via Teams

Fram till hösten 2020 hade Havi en väldigt gammal växellösning för telefoni som var kopplat till bland annat Italiens analoga telenät, vilket gav dem höga telefonikostnader. Dessutom hade de flertalet leverantörer inblandade för att sköta driften.

Höga kostnader och en otydlig kostnadsbild var inte det enda problemet som drabbade Havi. De hade dessutom svårigheter kring felsökning av den gamla växellösningen som gick via det analoga telenätet.

Samtidigt som en förändring kring telefoni och samarbete var nödvändig var det svårt för Havi att hitta rätt lösning – tills de blev rekommenderade att ta hjälp av InfraCom och Microsoft Teams.

Mer läsning om Teams och telefoni

 • Telefoni för logistikföretag: 3 stora utmaningar

  Logistiksektorn är en konkurrensutsatt bransch där kundförväntningarna växer. Det här ställer krav på effektiva kommunikationsvägar och en högpresterande kundservice. Men många logistikföretag har ingen bra kommunikationslösning och detta får konsekvenser…

  Läs inlägg

 • Hur industri, bygg och handel kan öka kundnöjdheten

  Många företag inom industri, bygg och handel har utmaningar med kommunikation och samverkan mellan sin inne- och utepersonal. Det kan vara svårt att nå varandra och information kan lätt hamna…

  Läs inlägg

 • Användartips i Microsoft Teams

  Microsoft Teams används av allt fler och utvecklas hela tiden vad gäller funktionalitet. Här har vi samlat tips inom olika områden som stöd för dig som är Teamsanvändare. Funktionalitet som…

  Läs inlägg

 • Checklista för smarta digitala möten

  Till en början kan hanteringen av digitala möten kännas främmande för den som är ovan. Men det är tämligen enkelt. Med mötesfunktionerna i Microsoft Teams blir det smidigt att hålla…

  Läs inlägg

Läs mer om våra tjänster

 • Hybrid arbetsplats

  Den hybrida arbetsplatsen är det nya normala. Gör det enkelt att jobba från olika platser och kommunicera med olika enheter!

  Läs mer

 • Teamstelefoni

  Microsoft Teams har för många företag blivit det naturliga valet för samarbete, kommunikation och dokumenthantering. Lägg till företagstelefonin och få ihop all kommunikation i ett verktyg!

  Läs mer

 • InFinity molnväxel

  Med vår molnväxel InFinity kan du integrera mobilabonnemang från alla stora operatörer, och integrera mot flera affärsystem.

  Läs mer

 • Internationell telefoni

  InfraCom är en virtuell operatör som använder det mest optimerade telefoninätet i varje land och erbjuder helhetslösningar för kommunikation i över 60 länder. Vi löser knepiga saker som hantering av 112 med mera!

  Läs mer

 • Mobiltelefoni

  InfraComs mobilabonnemang ger full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen. NU MED 5G!

  Läs mer

 • Bra support ger nöjda kunder

  Vi vet att det som uppskattas mest är en riktigt bra support. Det har vi. Så säger våra kunder om oss!

  Läs mer