Full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen!

Mobilabonnemang ska inte vara separata öar i företagets kommunikationslösning. Med InfraComs mobilabonnemang får din verksamhet kommunikation som fungerar med alla olika typer av telefoner och oavsett var användaren svarar!

Ett mobilabonnemang från InfraCom är som det låter: ett företagsabonnemang där du ringer, messar, surfar. Det tecknas av ditt företag och du får ett mobilnummer som du visar när du ringer ut.


Smart mobiltelefoni för företag


Men våra mobilabonnemang är mer än så. De är ihopkopplade med företagsväxeln och ger användaren växelns funktionalitet för att koppla samtal, visa företagets nummer när du ringer ut, svara på samtal som rings in till ett gruppnummer, och ännu mera.

Nu blir mobilerna en del av företaget och inte separata öar av kommunikation. Självklart kan man blanda så att vissa användare svarar i mobiltelefonen, andra i bordstelefoner eller varför inte i datorn.

Nu kommer 5G!

Utbyggnaden av det nya 5G-nätet pågår för fullt och inom de närmaste åren kommer allt fler att kunna få fördelarna av detta supersnabba nät.

För att kunna surfa med 5G måste du: 

 • Ha ett abonnemang med minst 100 GB data
 • Vara på en plats med 5G-täckning, se vår Täckningskarta
 • Ha en mobil med stöd för 5G, t.ex. iPhone 12 och Samsung Galaxy S20 

Mer detaljerad information och svar på frågor om våra mobilabonnemang, hittar du i hjälpcentret!

Läs mer om våra tjänster

 • Hybrid arbetsplats

  Den hybrida arbetsplatsen är det nya normala. Gör det enkelt att jobba från olika platser och kommunicera med olika enheter!

  Läs mer

 • Teamstelefoni

  Microsoft Teams har för många företag blivit det naturliga valet för samarbete, kommunikation och dokumenthantering. Lägg till företagstelefonin och få ihop all kommunikation i ett verktyg!

  Läs mer

 • InFinity molnväxel

  Med vår molnväxel InFinity kan du integrera mobilabonnemang från alla stora operatörer, och integrera mot flera affärsystem.

  Läs mer

 • Internationell telefoni

  InfraCom är en virtuell operatör som använder det mest optimerade telefoninätet i varje land och erbjuder helhetslösningar för kommunikation i över 60 länder. Vi löser knepiga saker som hantering av 112 med mera!

  Läs mer

 • Mobiltelefoni

  InfraComs mobilabonnemang ger full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen. NU MED 5G!

  Läs mer

 • Bra support ger nöjda kunder

  Vi vet att det som uppskattas mest är en riktigt bra support. Det har vi. Så säger våra kunder om oss!

  Läs mer