Telefoni som fungerar likadant över landsgränserna

InfraCom kan erbjuda enhetlig telefoni över gränserna. Med en verksamhet i flera länder blir det nu lätt hålla ihop telefonin. Samma leverantörer och samma kontaktytor att förhålla sig till i alla länder.

InfraCom är en virtuell operatör som använder det mest optimerade telefoninätet i varje land och erbjuder helhetslösningar för kommunikation över gränserna.

Du behöver inte bekymra dig om de lagar och förordningar som gäller i varje enskilt land. Vi är experter på detta och guidar dig rätt i djungeln av operatörer och regler. Hur ska man till exempel hantera 112 i olika länder?

Med InfraCom kan du ha internationella nummer för alla länder via samma leverantör och ett avtal där du flexibelt kan skala upp eller ner antalet abonnemang.

Vi kan erbjuda telefonnummer i över 60 länder!

Läs mer om våra tjänster

 • Hybrid arbetsplats

  Den hybrida arbetsplatsen är det nya normala. Gör det enkelt att jobba från olika platser och kommunicera med olika enheter!

  Läs mer

 • Teamstelefoni

  Microsoft Teams har för många företag blivit det naturliga valet för samarbete, kommunikation och dokumenthantering. Lägg till företagstelefonin och få ihop all kommunikation i ett verktyg!

  Läs mer

 • InFinity molnväxel

  Med vår molnväxel InFinity kan du integrera mobilabonnemang från alla stora operatörer, och integrera mot flera affärsystem.

  Läs mer

 • Internationell telefoni

  InfraCom är en virtuell operatör som använder det mest optimerade telefoninätet i varje land och erbjuder helhetslösningar för kommunikation i över 60 länder. Vi löser knepiga saker som hantering av 112 med mera!

  Läs mer

 • Mobiltelefoni

  InfraComs mobilabonnemang ger full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen. NU MED 5G!

  Läs mer

 • Bra support ger nöjda kunder

  Vi vet att det som uppskattas mest är en riktigt bra support. Det har vi. Så säger våra kunder om oss!

  Läs mer