Hybrid arbetsplats

Kanske var kontoren företagens centrum för det dagliga arbetet förr i tiden. Men nu ser den hybrida arbetsplatsen ut att bli det nya normala.

Microsoft Teams är numera av många en välkänd lösning där möten, chattar, samtal och samarbete samlas på en och samma plats. Allt är dessutom integrerat med Office-apparna.

InfraCom verkar för en sömlös och enhetlig lösning som passar alla roller i organisationen, och självklart integrerar vi vår telefonilösning med Teams.

Ring med Microsoft Teams, i mobilen, i datorn eller i bordstelefonen! Vi ser till att alla medarbetare får rätt verktyg.

Och dessutom kan ni sömlöst integrera kommunikationen med ert CRM-system, support- eller affärssystem.

Vårt populära webinarium i repris! Allt du behöver veta om telefoni i Microsoft Teams

Vi repeterar vårt populära webinarium! I det här webinaret får du ta del av vad Teamstelefoni är och hur det fungerar att ringa externa samtal med Teams samt hur Teamstelefoni kan driva fram nya arbetssätt som ökar produktiviteten i din organisation. Vi berättar så att du förstår, och ger tips och tricks som du kan använda direkt!

Anmäl dig

Läs mer om våra tjänster

 • Hybrid arbetsplats

  Den hybrida arbetsplatsen är det nya normala. Gör det enkelt att jobba från olika platser och kommunicera med olika enheter!

  Läs mer

 • Teamstelefoni

  Microsoft Teams har för många företag blivit det naturliga valet för samarbete, kommunikation och dokumenthantering. Lägg till företagstelefonin och få ihop all kommunikation i ett verktyg!

  Läs mer

 • InFinity molnväxel

  Med vår molnväxel InFinity kan du integrera mobilabonnemang från alla stora operatörer, och integrera mot flera affärsystem.

  Läs mer

 • Internationell telefoni

  InfraCom är en virtuell operatör som använder det mest optimerade telefoninätet i varje land och erbjuder helhetslösningar för kommunikation i över 60 länder. Vi löser knepiga saker som hantering av 112 med mera!

  Läs mer

 • Mobiltelefoni

  InfraComs mobilabonnemang ger full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen. NU MED 5G!

  Läs mer

 • Bra support ger nöjda kunder

  Vi vet att det som uppskattas mest är en riktigt bra support. Det har vi. Så säger våra kunder om oss!

  Läs mer