Våra tjänster

Vi vet att din kommunikationslösning är otroligt viktig för din verksamhet. Vi vet också att du har andra saker att bry dig om än att telefonerna ska funka. Vi är experter på området och brinner för det vi gör.

Vi tar hand om din kommunikation och ser till att du blir en nöjd kund oavsett om du är ett litet bolag eller om du har verksamhet i hela världen.

 • Hybrid arbetsplats

  Hybrid arbetsplats

  Den hybrida arbetsplatsen är det nya normala. Gör det enkelt att jobba från olika platser och kommunicera med olika enheter!

  Jag Vill veta mer

 • Teamstelefoni

  Teamstelefoni

  Microsoft Teams har för många företag blivit det naturliga valet för samarbete, kommunikation och dokumenthantering. Lägg till företagstelefonin och få ihop all kommunikation i ett verktyg!

  Jag Vill veta mer

 • InFinity molnväxel

  InFinity molnväxel

  Med vår molnväxel InFinity kan du integrera mobilabonnemang från alla stora operatörer, och integrera mot flera affärsystem.

  Jag Vill veta mer

 • Internationell telefoni

  Internationell telefoni

  InfraCom är en virtuell operatör som använder det mest optimerade telefoninätet i varje land och erbjuder helhetslösningar för kommunikation i över 60 länder. Vi löser knepiga saker som hantering av 112 med mera!

  Jag Vill veta mer

 • Mobiltelefoni

  Mobiltelefoni

  InfraComs mobilabonnemang ger full funktionalitet för företaget och hela växeln tillgänglig i mobilen. NU MED 5G!

  Jag Vill veta mer

 • Integrera med era befintliga system

  Integrera med era befintliga system

  Alla våra integrationer är anpassade till vår växeltjänst och vår Communicator (Softphone). I vår helhetslösning för integrerad telefoni i Microsoft Teams har vi dessutom specialanpassat alla integrationer så att vår Microsoft Teams app fungerar ihop med alla våra andra integrationer.

  Jag Vill veta mer

 • Bra support ger nöjda kunder

  Bra support ger nöjda kunder

  Vi vet att det som uppskattas mest är en riktigt bra support. Det har vi. Så säger våra kunder om oss!

  Jag Vill veta mer