InfraCom – smarta digitala lösningar

InfraCom äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters och Internetaccesser till krävande kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet.


Digital arbetsplats

InfraCom Managed Services erbjuder en modern IT-arbetsplats där du skapar produktivitet och flexibilitet att arbeta när du vill, var du vill med alla typer av enheter så som smartphone, surfplattor och datorer.

Modern telefoni

InfraCom Communications erbjuder ett brett spektra av molnbaserade telefonitjänster genom den egenutvecklade plattformen InFinity.

Säkra lösningar

Vi är ISO27001-certifierade och erbjuder hög informations- och cybersäkerhet till våra kunder

Snabb och hjälpsam support

Hos oss får du den samlade supporterfarenheten från många duktiga medarbetare. Det ska kännas som du ringer en vän när du pratar med vår support. Oavsett om du är användare, återförsäljare eller partner.

Så här säger våra kunder om oss

 • ”En pålitlig relation till vår leverantör i kombination med snabb service och hjälp när det behövs är jätteviktigt för oss. InfraCom har varit snabba och agila så fort vi har varit i behov av support.”

  Läs mer

 • ”Med en modern digitaliserad arbetsplats kan de anställda jobba rörligt, bekymmersfritt och säkert som ett team – oberoende av tid, rum och plats.”

  Läs mer

 • ”Att ha en och samma telefonlösning landsöverskridande över hela bolaget skapar nya förutsättningar för den support vi kan erbjuda våra kunder”

  Läs mer

Senaste artiklarna från InfraCom

 • Byta till Teamstelefoni

  Steg för steg: Så här byter du till Teamstelefoni

  Att byta telefonilösning brukar inte stå högt på önskelistan. De flesta tycker att det känns som ett stort projekt och vet inte var de ska börja. Men det är inte…

  Läs inlägg

 • När passar Teamstelefoni

  När passar Teamstelefoni?

  I takt med att användartrösklarna för Microsoft Teams krympt så har intresset för Teamstelefoni ökat. Men vad är Teamstelefoni, när passar det och när passar det inte? Många medarbetare använder…

  Läs inlägg

 • Frågor om Teamstelefoni

  8 vanliga frågor om Teamstelefoni

  Det finns stor nyfikenhet kring Teamstelefoni. Men många tycker att det känns som ett stort beslut att byta telefonilösning. Här är svar på vanliga frågor och ett sätt att testa…

  Läs inlägg

 • 3G-nätet avvecklas

  3G-nätet avvecklas – det här måste du göra!

  Att 5G är på väg som ny mobilnätsstandard har nog inte undgått någon. 5G kommer att innebära stora förbättringar och enorma utvecklingsmöjligheter inom en rad områden. Men vad händer med…

  Läs inlägg