InfraCom – smarta digitala lösningar

InfraCom äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters och Internetaccesser till krävande kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet.


Digital arbetsplats

InfraCom Managed Services erbjuder en modern IT-arbetsplats där du skapar produktivitet och flexibilitet att arbeta när du vill, var du vill med alla typer av enheter så som smartphone, surfplattor och datorer.

Modern telefoni

InfraCom Communications erbjuder ett brett spektra av molnbaserade telefonitjänster genom den egenutvecklade plattformen InFinity.

Säkra lösningar

Vi är ISO27001-certifierade och erbjuder hög informations- och cybersäkerhet till våra kunder

Snabb och hjälpsam support

Hos oss får du den samlade supporterfarenheten från många duktiga medarbetare. Det ska kännas som du ringer en vän när du pratar med vår support. Oavsett om du är användare, återförsäljare eller partner.

Så här säger våra kunder om oss

 • Dugga

  ”En pålitlig relation till vår leverantör i kombination med snabb service och hjälp när det behövs är jätteviktigt för oss. InfraCom har varit snabba och agila så fort vi har varit i behov av support.”

  Läs mer

 • Institutet för mänskliga rättigheter

  ”Med en modern digitaliserad arbetsplats kan de anställda jobba rörligt, bekymmersfritt och säkert som ett team – oberoende av tid, rum och plats.”

  Läs mer

 • Havi

  ”Att ha en och samma telefonlösning landsöverskridande över hela bolaget skapar nya förutsättningar för den support vi kan erbjuda våra kunder”

  Läs mer

Senaste artiklarna från InfraCom

 • Samtalsresan

  Samtalsresan – ett nytt sätt att vässa kundbemötandet !

  Nu har företag med InFinity tillgång till ett fantastiskt sätt att se det som brukar vara osynligt. Nämligen information om inkommande samtal. Samtalsresan är en innovativ funktion med stor potential…

  Läs inlägg

 • Till IT-chefen: så här riggar du IT-miljön för att möta kraven från telefoni

  Idag är det IT-infrastrukturen som är bärare av både IT-tjänster och telefoni. IT-avdelningen behöver därför säkra att IT-miljön fungerar för båda. Ni behöver också ta hänsyn till att röst ställer…

  Läs inlägg

 • Samtalsresan

  Nytt sätt att vässa kundbemötandet för företag med Teamstelefoni

  Nu har företag med Teamstelefoni tillgång till ett fantastiskt sätt att se det som brukar vara osynligt. Nämligen information om inkommande samtal. Samtalsresan är en innovativ funktion med stor potential…

  Läs inlägg

 • 4 fördelar med att ha IT och telefoni från samma leverantör

  Telefoni bärs idag av samma IT-infrastruktur som IT-tjänsterna och ligger i de flesta fall under IT-avdelningens ansvar. Men IT och telefonitjänster köps fortfarande från olika håll. Detta tror vi kommer…

  Läs inlägg