Tredje generationens teamstelefoni!

Ännu fler produktivitetsvinster och unika möjligheter att påverka kundupplevelsen.

Det är några av fördelarna när vi nu har släppt tredje generationen av Infinity Teams!

Kontakta mig.

Jag vill veta mer om telefoni i Teams!

Kontakta mig!

Skräddarsydd telefoni – för ditt företag

Utbildning

Heltäckande hjälpcenter med text och filmer både för slutanvändare och administratörer.

Nöjda kunder

Vi har 98,7 procent nöjda kunder. Läs vad våra kunder säger om oss!

Driftsäkerhet

Vi övervakar systemet dygnet runt och har 99,99 procent tillgänglighet. Via vår övervakningssida kan ni se alla våra delsystem och hur tillgängligheten har varit historiskt.

Onboarding

Vi säkerställer din telefonilösning tillsammans med dig i en enkel och överskådlig modell i 9 steg

Statistik

Se statistik, vilka samtal missas? Hur snabbt svarar ni? Hur ska ni bemanna växeln?

Support

Du får direktkontakt med tekniker som kan våra system i detalj och kan hjälpa dig med alla dina frågor och inställningar. Självklart är vår personal Microsoftcertifierade.

Så här säger våra kunder om oss

 • Dugga

  ”En pålitlig relation till vår leverantör i kombination med snabb service och hjälp när det behövs är jätteviktigt för oss. InfraCom har varit snabba och agila så fort vi har varit i behov av support.”

  Läs mer

 • Institutet för mänskliga rättigheter

  ”Med en modern digitaliserad arbetsplats kan de anställda jobba rörligt, bekymmersfritt och säkert som ett team – oberoende av tid, rum och plats.”

  Läs mer

 • Havi

  ”Att ha en och samma telefonlösning landsöverskridande över hela bolaget skapar nya förutsättningar för den support vi kan erbjuda våra kunder”

  Läs mer

Artiklar från InfraCom

 • Samtalsresan

  Samtalsresan – ett nytt sätt att vässa kundbemötandet !

  Nu har företag med InFinity tillgång till ett fantastiskt sätt att se det som brukar vara osynligt. Nämligen information om inkommande samtal. Samtalsresan är en innovativ funktion med stor potential…

  läs mer

 • Till IT-chefen: så här riggar du IT-miljön för att möta kraven från telefoni

  Idag är det IT-infrastrukturen som är bärare av både IT-tjänster och telefoni. IT-avdelningen behöver därför säkra att IT-miljön fungerar för båda. Ni behöver också ta hänsyn till att röst ställer…

  läs mer

 • Samtalsresan

  Nytt sätt att vässa kundbemötandet för företag med Teamstelefoni

  Nu har företag med Teamstelefoni tillgång till ett fantastiskt sätt att se det som brukar vara osynligt. Nämligen information om inkommande samtal. Samtalsresan är en innovativ funktion med stor potential…

  läs mer

 • 4 fördelar med att ha IT och telefoni från samma leverantör

  Telefoni bärs idag av samma IT-infrastruktur som IT-tjänsterna och ligger i de flesta fall under IT-avdelningens ansvar. Men IT och telefonitjänster köps fortfarande från olika håll. Detta tror vi kommer…

  läs mer

Smarta telefonilösningar med InfraCom

InfraCom erbjuder dig och ditt företag smarta telefonilösningar. Det spelar ingen roll om ni använder en traditionell ISDN-växel, en modern IP-växel eller en mobil växel. Kanske vill ni rentav att vi tar hand om er växellösning helt och hållet? Oavsett behov och nuläge hjälper vi er framåt med er telefoni utifrån er verklighet. Ingen organisation är den andre lik, tillsammans formar vi bästa tänkbara lösning för just er. Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från mindre bolag till stora företag och myndigheter inom offentlig sektor. Våra plattformar är egenutvecklade med säkerhet, tillgänglighet och ansvarstagande i åtanke för långvariga och hållbara samarbeten. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer.

Hos InfraCom finner du ett brett sortiment av tjänster inom telefoni. Vi erbjuder allt från mobil växel, mobiltäckning och Internet of things-lösningar, för att bara nämna ett fåtal.

InfraCom är guldpartner till Microsoft – ger unik Teamstelefoni

Vi är stolta över att vara guldpartner till Microsoft, vilket ger oss möjligheten att ringa vanliga samtal genom Microsoft Teams. Med InfraCom som operatör kan du alltså sköta all telefoni genom Teams, vilket idag är det självklara valet av plattform för många företag i Sverige.

InFinity Molnväxel – all telefoni på samma ställe

Vår egenutvecklade molnbaserade telefonväxel InFinity samlar all din telefoni under samma paraply, och ger dig möjligheten att på ett smart, stabilt och användarvänligt sköta all telefoni på företaget. Ring samtal, skapa telefonköer, utvärdera samtalsstatistik – allt på en plats. Du kan använda tjänsten via mobilappen Communicator och via datorn, vilket gör att du har kontroll över telefonin vart du än befinner dig.