Hybrida arbetsplatsen är här för att stanna

InfraComs kommunikationslösningar ger valfrihet. Kommunicera i mobilen, datorn, med Teams eller bordstelefon.

Allt fungerar tillsammans.

Nu släpper vi nästa generation!

Telefoni integrerat Microsoft Teams! I höst lanserar vi nästa generation av vår populära teams-app med den unika samtalsresan. Anmäl dig redan nu! OBS begränsat antal platser.

Anmäl dig här

Skräddarsydd telefoni – för ditt företag

Utbildning

Heltäckande hjälpcenter med text och filmer både för slutanvändare och administratörer.

Nöjda kunder

Vi har 98,7 procent nöjda kunder. Läs vad våra kunder säger om oss!

Driftsäkerhet

Vi övervakar systemet dygnet runt och har 99,99 procent tillgänglighet. Via vår övervakningssida kan ni se alla våra delsystem och hur tillgängligheten har varit historiskt.

Onboarding

Vi säkerställer din telefonilösning tillsammans med dig i en enkel och överskådlig modell i 9 steg

Statistik

Se statistik, vilka samtal missas? Hur snabbt svarar ni? Hur ska ni bemanna växeln?

Support

Du får direktkontakt med tekniker som kan våra system i detalj och kan hjälpa dig med alla dina frågor och inställningar. Självklart är vår personal Microsoftcertifierade.

Så här säger våra kunder om oss

 • Dugga

  ”En pålitlig relation till vår leverantör i kombination med snabb service och hjälp när det behövs är jätteviktigt för oss. InfraCom har varit snabba och agila så fort vi har varit i behov av support.”

  Läs mer

 • Institutet för mänskliga rättigheter

  ”Med en modern digitaliserad arbetsplats kan de anställda jobba rörligt, bekymmersfritt och säkert som ett team – oberoende av tid, rum och plats.”

  Läs mer

 • Havi

  ”Att ha en och samma telefonlösning landsöverskridande över hela bolaget skapar nya förutsättningar för den support vi kan erbjuda våra kunder”

  Läs mer

Artiklar från InfraCom

 • Steg för steg: Så här byter du till Teamstelefoni

  Steg för steg: Så här byter du till Teamstelefoni

  Att byta telefonilösning brukar inte stå högt på önskelistan. De flesta tycker att det känns som ett stort projekt och vet inte var de ska börja. Men det är inte…

  läs mer

 • När passar Teamstelefoni?

  När passar Teamstelefoni?

  I takt med att användartrösklarna för Microsoft Teams krympt så har intresset för Teamstelefoni ökat. Men vad är Teamstelefoni, när passar det och när passar det inte? Många medarbetare använder…

  läs mer

 • 8 vanliga frågor om Teamstelefoni

  8 vanliga frågor om Teamstelefoni

  Det finns stor nyfikenhet kring Teamstelefoni. Men många tycker att det känns som ett stort beslut att byta telefonilösning. Här är svar på vanliga frågor och ett sätt att testa…

  läs mer

 • 3G-nätet avvecklas – det här måste du göra!

  3G-nätet avvecklas – det här måste du göra!

  Att 5G är på väg som ny mobilnätsstandard har nog inte undgått någon. 5G kommer att innebära stora förbättringar och enorma utvecklingsmöjligheter inom en rad områden. Men vad händer med…

  läs mer

Smarta telefonilösningar med InfraCom

InfraCom erbjuder dig och ditt företag smarta telefonilösningar. Det spelar ingen roll om ni använder en traditionell ISDN-växel, en modern IP-växel eller en mobil växel. Kanske vill ni rentav att vi tar hand om er växellösning helt och hållet? Oavsett behov och nuläge hjälper vi er framåt med er telefoni utifrån er verklighet. Ingen organisation är den andre lik, tillsammans formar vi bästa tänkbara lösning för just er. Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från mindre bolag till stora företag och myndigheter inom offentlig sektor. Våra plattformar är egenutvecklade med säkerhet, tillgänglighet och ansvarstagande i åtanke för långvariga och hållbara samarbeten. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer.

Hos InfraCom finner du ett brett sortiment av tjänster inom telefoni. Vi erbjuder allt från mobil växel, mobiltäckning och Internet of things-lösningar, för att bara nämna ett fåtal.

InfraCom är guldpartner till Microsoft – ger unik Teamstelefoni

Vi är stolta över att vara guldpartner till Microsoft, vilket ger oss möjligheten att ringa vanliga samtal genom Microsoft Teams. Med InfraCom som operatör kan du alltså sköta all telefoni genom Teams, vilket idag är det självklara valet av plattform för många företag i Sverige.

InFinity Molnväxel – all telefoni på samma ställe

Vår egenutvecklade molnbaserade telefonväxel InFinity samlar all din telefoni under samma paraply, och ger dig möjligheten att på ett smart, stabilt och användarvänligt sköta all telefoni på företaget. Ring samtal, skapa telefonköer, utvärdera samtalsstatistik – allt på en plats. Du kan använda tjänsten via mobilappen Communicator och via datorn, vilket gör att du har kontroll över telefonin vart du än befinner dig.