Skip to content

Nyhetsbrev Infinity – Juni 2024

Hej kära kund,

Vi är glada att meddela att vi har släppt flera nya och spännande funktioner i vår molnväxel Infinity som gör er kommunikation smidigare och effektivare. Upplev vår kostnadsfria text-till-tal-funktion för era sommarmeddelanden, och interagera med era kunder genom vår nya Livechatt-funktion. Läs om hur vår Azure-synk förenklar er användarhantering och förbättrar säkerheten. Missa inte heller vår uppdaterade mobilapp som förenklar hantering av samtalsköer, perfekt när du är på språng!

Text till tal är gratis – använd till era sommarmeddelanden!

Utnyttja vår gratis text-till-tal-funktion för att skapa automatiska röstmeddelanden. Perfekt för att skapa personliga och professionella sommarmeddelanden så att era kunder vet när ni är tillgängliga.

Livechatt

Vi är stolta över att lansera vår nya Livechatt-funktion, som gör det möjligt för er att förbättra kundinteraktionen på er hemsida eller i er app. Med Livechatt kan ni:

  • Ge snabb och effektiv kundsupport i realtid.
  • Öka kundnöjdheten genom att omedelbart svara på frågor och lösa problem.
  • Få värdefull insikt i kundernas behov och beteenden.
  • Chatt- och telefoni-köer kan vara fristående eller helt integrerade med varandra i vår klient för en sömnlös hantering av chatt och telefonsamtal för era medarbetare.

Livechatt är enkel att installera och anpassa efter ert företags behov. Läs mer i vårt hjälpcenter.

Microsoft Azure EntraID synk

Med vår nya Azure EntraID synk-funktion kan ni nu enkelt synkronisera användardata och autentisering med Microsoft Entra ID (tidigare Azure Active Directory). Fördelarna med denna integration inkluderar:

  • Centraliserad användarhantering: Hantera alla användarkonton från en central plats, vilket förenklar administrationen.
  • Förbättrad säkerhet: Dra nytta av Entra IDs avancerade säkerhetsfunktioner som flerfaktorsautentisering och villkorsstyrd åtkomst.
  • Sömlös användarupplevelse: Användarna kan logga in med sina befintliga Entra ID-uppgifter, vilket eliminerar behovet av flera lösenord.
  • Automatiserad användarprovisionering: Lägg till och ta bort användare automatiskt baserat på deras status i Entra ID, vilket sparar tid och minskar risken för fel.

Kontakta vårt supportteam för att aktivera EntraID synk i er molnväxel och dra nytta av en mer integrerad och säker lösning. Läs mer i vårt hjälpcenter.

Enklare köhantering i mobilappen

Utforska vår uppdaterade mobilapp och ta kontroll över era samtalsköer! Med det moderna och användarvänliga gränssnittet kan ni enkelt hantera inkommande samtal, optimera kundservicen och hålla koll på era köer – allt direkt från mobilen. Ladda ner appen och upplev smidigare köhantering idag!

Synkronisera upptagetstatus från växeln till Teams

Nu kan du synkronisera din linjestatus i växeln till Teams. Du behöver inte längre avböja samtal i Teams när du är upptagen i ett annat samtal i växeln. Funktioen gör det lätt för dina kollegor att se om du är upptagen eller inte, oavsett var du har ditt samtal. Kombinera med synkroniseringen av status i Teams till profilerna i växeln eller använd bara den ena synken om det passar dig bättre. Läs mer i vårt hjälpcenter.

Mallar för effektivare användarhantering i portalen

Vi har lagt till fördefinierade mallar i vår portal för snabb och enkel hantering av användare. Detta sparar tid och minskar risken för fel vid användaradministration. Läs mer i vårt hjälpcenter.