Skip to content

Höglandsförbundet

InfraCom SysTech vinner upphandling i samarbete med Macsupport

Tillsammans med Macsupport har vi vunnit upphandling för Höglandsförbundet och kommer nu ingå i ett aktivt partnerskap med målet att bidra till effektiva processer och rutiner för livscykelhantering. 

Höglandsförbundet är ett kommunalförbund för medlemskommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Förbundet arbetar för ett utvecklat och fördjupat samarbete mellan medlemmarna för att åstadkomma utveckling och effektivt resursutnyttjande.

De fem kommunerna på Höglandet bildade Höglandsförbundet år 2002 för att ta tillvara alla möjligheter att utveckla Höglandets konkurrenskraft samtidigt som de står inför en omvälvande förändringsresa mot det digitala tjänstesamhället där förbundet är en viktig aktör.

Höglandsförbundet sökte en leverantör som kunde erbjuda en helhetslösning och livscykelshantering för köp och leasing av iPads, MacBook, Samsung Galaxy Tabs, Chromebooks, Chrome Tablets samt tillbehör så som skalskydd, väskor och fodral. Höglandsförbundets krav var att erhålla ett avtal som kunde erbjuda ett standardiserat utbud av kvalitativa produkter och tjänster till kostnadseffektiva priser.

Vi är naturligtvis jättestolta för att ha vunnit och att vi tillsammans levererat det bästa anbudet! Värdet på detta avtal uppskattas till 60 miljoner kronor, säger Richard Ritheim, försäljningschef på InfraCom SysTech.

Under den kommande fyraårsperioden kommer vi också att utveckla det digitaliserade arbetsflödet med ordrar och bekräftelser, vilket kommer att bidra till ökad effektivisering och leveranssäkerhet, säger Mattias Stennert, teknikchef på InfraCom SysTech.

Uppdraget är utformat att InfraCom som underleverantör ska leverera Samsung Galaxy Tabs, Chromebooks, Chrome Tablets samt tillbehör så som skalskydd, väskor och fodral.