Remote24 finns baserade i Göteborg och levererar IT & hosting-lösningar inom affärssystem, programvaror och specialutvecklade systemlösningar till slutkunder.

Med lång erfarenhet inom IT-branschen och stor kunskap inom teknisk utveckling säkerställer man hög tillgänglighet, tillförlitlighet och integritet utöver det vanliga för sina kunder.

Nu adderar man även telefonitjänster till portföljen via InfraCom Communications.

IT & telefoni går hand i hand allt oftare nu för tiden och för slutkunden kan det finnas en stor vinning i att ha en gemensam leverantör av både IT & telefonitjänster, framförallt den dagen man behöver hjälp.

Det går att undvika ett läge där separata leverantörer skyller på varandra eller inte tar ett helhetsgrepp kring kundens IT & telefonimiljö.

Detta kommer nu Remote24’s kunder att kunna undvika.

* Vi är väldigt stolta att kunna knyta till oss ytterligare ett partnerskap i väst-Sverige och vi har stora förhoppningar på Remote24, som är erkänt duktiga på IT-tjänster och med närhet till sina kunder.

Idag efterfrågar många kunder integrerad telefoni i till exempel Microsoft Teams som växt lavinartat i användarantal sista åren.
Vi tillhandahåller egenutvecklade telefonitjänster för både molnbaserade lösningar men även med integrationer mot just Microsoft Teams.
Vi tror & hoppas att Remote24 kan driva utvecklingen av denna typ av telefonitjänst till sina kunder, säger William Ridderström, försäljningschef på InfraCom Communications.

Vi på InfraCom Communications ser fram emot ett givande samarbete tillsammans med Remote24!

remot24 samarbete InfraCom