Hem/IT-tjänster/Domän & DNS Hantering

Domän & DNS Hantering

InfraCom förenklar din hantering av domäner och DNS hantering och hjälper dig bevaka och förnya domäner alla era domäner automatiskt. Enkelt och överskådligt.

Domäner
Infracom är registrar och hjälper dig som kund att enkelt och överskådligt registrera och förnya alla dina domäner. Hos oss är alla dina domäner samlade på ett ställe och status presenteras överskådligt. Med vår tjänst förnyas de automatiskt tills du som kund meddelar att de inte skalla förnyas längre.

DNS
DNS är en katalogtjänst som krävs för att all trafik mot aktuell domän, styrs till rätt servers IP-adress. Brevbärarens katalog med adresser så att han vet var han skall lämna posten.

  • 010-5501515
  • info.it@infracom.se

Ackrediterad registrar för .se

InfraCom Managed Services AB är en ackrediterad registrar för den svenska toppdomänen .se. Tillsammans med .SE arbetar InfraCom Managed Services AB för en positiv utveckling av Internet i Sverige, till nytta för användare och samhället i stort. Vårt gemensamma mål är nöjda innehavare, oavsett om dessa är stora organisationer eller privatpersoner. Här kan du ta del av .SE registreringsvillkor för domännamnsregistrering:

Tjänster och priser

  • Registreringsavgift: 450 SEK
  • Förnyelseavgift: 120 SEK
  • Överlåtelse: 120 SEK
  • Administrativ avgift: 0 SEK

Samtliga avgifter ovan anges exklusive moms. Information om behandling av personuppgifter InfraCom Managed Services AB behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204) och .SE:s integritetspolicy.

Öppettider & Kontakt

InfraCom Managed Services AB support besvarar inkommande frågor måndag – fredag mellan 08:00 och 17:00. Du kan antingen e-posta din fråga till support.it@infracom.se eller ringa till oss på telefonnummer 031-748 07 00 så besvarar vi din fråga snarast.

Företagsinformation
InfraCom Managed Services AB
Gamlestadsvägen 1
415 11 Göteborg

Telefonnummer: 031-7480700
Faxnummer: 031-7480161
E-postadress: registry@infracom.se
Org.nummer: 555665-0274

Läs även mer om:

Arbetsplats som tjänst

Läs mer

Managed services

Läs mer

Cloud services

Läs mer

Licenser & Certifikat

Läs mer