Hem/IT-tjänster/Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst

Hyr din dator från oss!

Från 695kr i månaden. I priset ingår Laptop, Microsoft 365 Business Standard, BackUp, Antivirus, heltäckande försäkring och support under hela hyresperioden.

Skydda din dator

Intrång i nätverk sker nästan alltid via en användare som sitter på sin vanliga dator och råkar klicka på fel länk i ett mail eller besöker fel websida. Med en uppdaterad dator och med ett aktuellt antivirus så sjunker risken dramatiskt. Vi ser till att din dator alltid är uppdaterad med senaste säkerhetsfixarna och alltid ett aktuellt antivirus.

Kryptera hårddiskar & ta backup

Sparar dina användare information på sin dator som kan vara känslig i fel händer? Vi hjälper dig att säkerställa att alla dina datorer har krypterad hårddisk. En säkerhetskopiering av datorn ingår i de vanligaste paketen hos oss för att du ska känna dig trygg att du aldrig förlorar viktig information. Backupen lagras i vårt moln i våra datacenter i Sverige.

Fri Support

För oss är det jätteviktigt att det fungerar för dig och din personal, skulle dock något strula så har varje användare 30min fri support varje månad. Det är bara att ringa eller maila oss!

infracom_kontakta oss

Tillägg!

Skrivare

Scanna, Kopiera och skriv ut i färg! Skrivaren beställer toner automatiskt när de håller på att ta slut, du byter dem bara och lämnar den gamla kassetten till återvinningen. Blir det något problem kommer vi ut och fixar det!

Nätverk, Trådlöst nätverk & Brandvägg

Vill du säkerställa problemfri uppkoppling av dina datorer, vi installerar, konfigurerar, övervakar och åtgärdar eventuella problem. Går någon enhet sönder så byter vi den utan extra kostnad.

Utbilda din personal i säkerhet

Som ett valfritt tillägg så kan vi hjälpa till att utbilda din personal i säkerhetstänk. Vi erbjuder videoutbildning med frågeformulär för att säkerställa att personerna har förstått. Vi kan också genomföra tester där vi skickar mail till personalen med länkar där vi övervakar vad som klickas på och kan hjälpa personalen förstå varför det är fel att klicka på skumma länkar.

Läs även mer om:

Managed services

Läs mer

Cloud services

Läs mer

Licenser & Certifikat

Läs mer

Domäner & Dns

Läs mer