Välkommen till oss, Marcus!

Marcus Lavergren är anställd som Digital Strateg på InfraCom Group AB (publ). Marcus har över 15 års erfarenhet av digital affärsutveckling och kommer från InfraComs dotterbolag Internet.se Svenska AB, där han jobbat med webbtjänster och digital marknadsföring.

– Det är med stor glädje jag hälsar Marcus välkommen som Digital Strateg på InfraCom. Marcus har de specialistkompetenser som vi letade efter för den här tjänsten och jag är övertygad om att han kommer blir en nyckelspelare för InfraComs fortsätta framgång. Framförallt ser jag hans kunskaper inom digital affärsutveckling som en tillgång för vår offensiva tillväxtstrategi, säger Bo Kjellberg, VD och koncernchef InfraCom Group AB (publ).

– Jag är extremt taggad på det här uppdraget. Samtidigt som det känns väldigt inspirerande att komma till en koncern med så många välskötta och intressanta bolag. Mitt huvudfokus kommer vara att se till så att våra bolag blir ännu bättre på lönsamma online-konverteringar och försäljning via nätet, säger Marcus.

Marcus tillträder tjänsten den 1 September 2018.

Om InfraCom Group AB (publ) InfraCom är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Bolaget äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters, samt datakommunikation och internetaccesser till kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet. Under verksamhetsåret 2016/17 omsatte InfraCom proforma ca 112 miljoner kronor med ett EBITDA-resultat om ca 26 miljoner kronor.

Av Annika Lincoln
infacom.se