VD Bo Kjellberg presenterar InfraCom på Redeye Investor After Work Göteborg – 21 februari

Vill du hänga med på After Work med Redeye och Infracom? VD Bo Kjellberg presenterar InfraCom Group AB (publ) på Redeye Investor Afterwork den 21 februari på Elite Park Avenue, Kungsportsavenyn 36 i Göteborg.

Anmälan sker direkt till Redeye via den här länken

Vi är inne i en expansiv fas där vi driver marknadskonsolideringen inom vårt segment. Under det senaste halvåret (juli-dec 2018) ökade vi försäljningen med 53 procent och levererade samtidigt en EBITDA-marginal om 20 procent. Vi är offensiva på alla fronter och tar marknad från våra konkurrenter, men hög tillväxt innebär också utmaningar inom koncernen och för organisationen. Jag önskar hälsa dig varmt välkommen på afterwork med Redeye och InfraCom” kommenterar Bo Kjellberg.

Registrering sker kl 17:30 och ca kl 19:00 avhåller InfraCom sin presentation med frågestund.

För mer information om arrangemanget, läs mer på Redeye’s sida här

Eventet kan också följas av medlemmar genom livesändning på den här länken

Om InfraCom Group AB (publ)
InfraCom är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Bolaget äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters, samt datakommunikation och internetaccesser till kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet. Under verksamhetsåret 2017/18 omsatte InfraCom ca 131 miljoner kronor med ett EBITDA-resultat om ca 31 miljoner kronor.

För mer information:
Bo Kjellberg, VD
031 – 301 65 81
bo.kjellberg@infracomgroup.se

Oskar Säfström, styrelseordförande
0739 – 20 45 33
oskar@safstrom.biz