Digitala möten har för de flesta blivit en del av vardagen numera.
Att då kunna mötas med bra kvalité på ljud och bild ger oftast mötena en ytterligare dimension och en högre komfortabilitet.

Future Eyewear Group har valt ett Microsoft Teams Room System för sina framtida digitala möten!
Med högsta kvalité på både ljud & bild och med en smidig automatik för att bjuda in t ex ett konferensrum till mötet ger Room Systems mötesdeltagarna en enkel hantering av sina Teamsmöten.
Slipp krångliga sladdar och övrigt som tidigare tog onödig tid.

Simon & Jonathan ifrån InfraCom har monterat systemet på plats hos Future Eyewear med en komplett installation och driftsättning.

InfraCom tillhandahåller mötesutrustning för både enskilda användare upp till kompletta rumslösningar, från flera ledande tillverkare som POLY, Konftel och Yealink.


Mer information om Future Eyewear Group:
Future Eyewear Group grundades 1984 med försäljning av sol- och läsglasögon. År 1987 föddes Prestige, det första av Future’s egna varumärken. Nu har företaget en omfattande egen varumärkesportfölj, inklusive Dr.Zipe, Bliz, Prestige, Granite & Minibrilla.
Future Eyewear Group är det ledande företaget på sol-, sport-, & läsglasögon i Norden. Vi är ca 60 anställda i hela koncernen med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi distribuerar årligen drygt 2,5 miljoner glasögon och goggles. Future Eyewear Group finns representerade med sina olika varumärken genom distributörer i mer än 25 länder världen över.
Sporter vi satsar på och är starka inom är framförallt längdskidåkning, cykling, löpning och friåkning. Future sponsrar bl.a flera internationella skidlandslag och samarbetear med flera kända athleter såsom Charlotte Kalla, Dario Cologna och Kaisa Mäkäräinen för att nämna några.
www.future.se logga
Läs mer om Future här!