Zensum är en låneförmedlare som funnits sedan 2013. Under åren som gått har Zensum hjälpt över 500 000 kunder att jämföra sina privatlån. Genom ansvarig låneförmedling vill Zensum frigöra människor från onödiga utgifter och ge våra kunder en lika snabb som trygg låneförmedling.

Vi tror oss veta att en trygg och hållbar låneförmedling görs bäst när riktiga människor pratar med andra människor. Därför har vi en stor och erfaren kundtjänst. Eftersom en stor del av Zensums kommunikation med sina kunder sker via telefoni, är InfraComs telefonilösning extremt viktig för oss på Zensum. 

I vår bransch sker snabba förändringar och detta kräver att vi snabbt kan anpassa oss och hitta nya innovativa lösningar för kundernas behov, och det viktigaste, satt våra kunder alltid får ett personligt bemötande av en insatt och kunnig person.

InfraCom erbjuder kommunikationslösningar med väldigt hög kvalité, och i vårt täta samarbete har de varit till stor hjälp genom att ta fram lösningar anpassade i samma takt som våra behov förändras.

Utöver en väl anpassad produkt som möter våra behov, har InfraCom levererat utmärkt kundservice genom åren. Ända sedan 2013 har vi haft samma säljkontakt, vilket har gett oss stort förtroende för InfraCom.

Tack vare InfraCom har vi haft möjlighet att nå ut till kunder över hela Sverige och Norge, och tillsammans har vi gått från ett litet företag till en större låneförmedlare som jobbar mot en värld utan dåliga lån, berättar Rebecka Karlöf.

Läs mer om Zensum här.